2011. november 27., vasárnap

Kelley-Lainé, Kathle : Peter Pan, avagy: (Lélekb - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Peter Pan, avagy: (Lélekben otthon könyvek)A könyv listaára: 3300 Ft. Leírás:
Peter Pan története (legutóbb: 200821299) egy szomorú gyermek története, aki olyan szomorú volt, hogy nem akart felnőni. A felnőtté válás az emberi élet kritikus szakasza, amely hordozza mindazokat a benyomásokat, amelyeket a gyermek születésétől átélt. Akinek életérzése valami tragikus esemény miatt megszakad, az képtelen a felnőtt-lét változásait elfogadni Peter Panhoz hasonlóan gyermekkora egy elveszett darabkája után kutatva röpköd az időben. Benyomásaink, traumáink egy része tudatalattinkban raktározódik el. Ahhoz, hogy igazságainkat megélhessük, mindannyiunknak - időről időre - be kell lépnünk tudattalanunk világába, gyermekkorunk Nekeresdországába. A pszichoanalízis éppen ezt a szférát igyekszik felhasználni a különböző személyiségzavarok gyógyításánál: segít előhozni a gyermekkor Nekeresdországának tárgyait és szembenézni azzal, ami egykor kifejezhetetlenül volt jelen. Ez a könyv több síkon tesz tanúságot a tudattalan munkálkodásáról, hatásáról. Elsősorban Peter Pan történetében, vele párhuzamosan írójának, James Barrie-nak analízisén keresztül, majd a szerző életének elemzésében, hiszen az ember könnyebben közelíti meg a maga történetét másvalakién keresztül. A szerző a saját és Barrie életének kezdeti szakaszában kutatja azt a döntő pillanatot, amikor - a felnőttnek észrevétlenül, de a gyermeknek végzetesen - életérzete megbillent. A szerző párhuzamot von a pszichoanalízis mesterének, Freudnak és Barrie-nak az élete között is. Kimutatja, hogy mindketten személyes reménytelenségükből - elveszett gyermekkorukból - merítettek életművük létrehozásakor: Peter Pan története és a pszichoanalízis módszere közös múltban gyökerezik. Széles körben ajánlható kötet. ISBN: 978-963-9771-04-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 705 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 20:44
. Kelley-Lainé, Kathle : Peter Pan, avagy: (Lélekb - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése