2011. május 31., kedd

V.mi tv vagy monitor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

alkatrésznek


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 10:22
. V.mi tv vagy monitor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Sorokin, Vladimir: CukorKreml - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Cukor-KremlA könyv listaára: 2480 Ft. Leírás:
Oroszország olyan, mint egy úszó jégtábla. Ha elszabadul, meg sem áll a máig velünk élő 16. századig - idézi a Litera. hu a szerző nyilatkozatát. Újonnan megjelent művének is kulcseleme a fenti mondat, hiszen Az opricsnyik egy napja című regényének világába (200811271) viszi el ismét az olvasót. Ez a világ 2028-ban az orosz újfeudalizmus, amely sajátos karikatúra, egyben dermesztő jóslat arról, hogy a társadalmi-gazdasági-erkölcsi káosz milyen elképesztő szélsőségeket teremhet és ijesztő dimenziókat nyithat meg. A regény természetesen fikció, azonban ereje abban rejlik, hogy megmutatja, a külön-külön létező vagy létezett koncepciók, eszmék, attitűdök, a kifacsarodott nemzeti érzés és a posztmodern technika a hatalomvággyal ötvözve egy olyan infantilisnak tűnő, ám kegyetlen zárt világot teremthet, amelynek lakói lassan csúsztak ebbe a létformába, és már természetesnek érzik azt, amit az olvasó hitetlenül próbál feldolgozni. Miközben Marfusa várja a karácsonyt és a kistestvért, begyújt a kályhába, mert a gáz már mind elfogyott, de már épül a Fal, amellyel az ország, ahol az élő szentek útmutatása a mérvadó, elzárja magát a méltatlan külvilágtól. Az uralkodó a legelmaradottabb cári időket felélesztő kínzási eljárásokat a lézertechnikával kombináló módszerekkel irtja a belső ellenséget, és minden szülő élvezheti a munka után a jól megérdemelt kokainadagját, a süvegcukorból készült cári harangtorony összetörve új funkciót kap a bordélyházban, és akkor eljön az általános boldogság... A regény felkavaró, provokáló, adekvátan, de erősen trágár, ugyanakkor dühítően édeskés, és ijesztően hihető világba viszi az olvasót. ISBN: 978-963-693-176-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 07:55
. Sorokin, Vladimir: CukorKreml - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Nsecret muszlinszerű blúz 44-s szép állapotú - Jelenlegi ára: 900 Ft

Szép állapotú mindenképpen kérj méretet mert nagyobbnak tűnik mint 44 -s .
     Kérésre szívesen mérek nyugodtan írj mert még aznap lemérem a ruhát és válaszolok neked ! Ha tetszett ez a termékem nézz be hozzám mert sok szép ruha közül választhatsz . Csak jó minőségű alig használt hibátlan terméket árulok . Az árakat úgy állapítom meg hogy még a posta költséggel együtt is megérje megvásárolni !


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 06:42
. Nsecret muszlinszerű blúz 44-s szép állapotú - Jelenlegi ára: 900 Ft

Új Emporia Talk Premium eladó - Jelenlegi ára: 33 000 Ft


Hálózat: Kártyafüggetlen
Garancia: 1 év gyártói garancia
Nézd meg többi termékeinket is
Minimum 12 hónap garanciával!
Leütés előtt kérlek érdeklődj, mert időnként előfordulhat készlethiány!
A készülék teljesen új, kártya független, dobozban, és minden gyári tartozékkal kerül átadásra.
Ha érdekel mit rejt a doboz, írj nekünk.
Szállítási idő országosan, (16: 00h-ig leütött aukciók) a következő munkanapon. A 16: 00 után leütött termékek országos kiszállítása esetén a második munkanapon tudjuk kézbesíteni. Vasárnap és ünnepnapokon nem tudjuk megoldani a házhoz szállítást.
Kérem mindenki vegye figyelembe hogy a készülékeket rendelésre hozzuk, és előforulhat, hogy épp elfogyott vagy nem rendelhető. Ebben az esetben esetlegesen várni kell a készülékre. Tanácsos előtte kérdezni. Ezzel kapcsolatos megértését mindenkinek előre is köszönjük.
Használt készüléket be tudunk számolni, de csak az új készülék piaci értékének kb. 55% -ig. Ha valaki számára nem megfelelő ez a beszámítási rendszer, azt kérnénk próbálja meg előbb eladni a feleslegessé vált készülékét!
További kellemes Vaterázást kívánunk mindenkinek.



Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 02:20
. Új Emporia Talk Premium eladó - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Dobókocka (6 oldalú) 48+2 DB ÁR&MINŐSÉG GARANCIA! - Jelenlegi ára: 1 360 Ft

Szabályos, véletlenszerűséget jól megközelítő, jól láthatóan pontozott (hat oldalú) dobó kocka csomag szerepjáték, társasjáték vagy bármilyen kockás játékhoz.
Méret: közepesen nagy méretű, 17 mm élhosszal.
Gyártási hely: magyar termék.
Kedvezmény: a 12 db-os kiszereléshez képest 2 darab ajándék.
ÁRGARANCIA:
AKI ILYEN, HASONLÓ JÓ MINŐSÉGŰ ÉS (LEGALÁBB) EKKORA MÉRETŰ KOCKÁT KEDVEZŐBB ÁRON TUD VÁSÁROLNI, A KÜLÖNBSÉGET KÉTSZERESEN VISSZAFIZETJÜK!
(a vásárlás bárki számára (így pl. számomra is) elérhető legyen korlátozások nélkül, normál mennyiségekben)
48+2 DARABOS DOBÓKOCKA KISZERELÉSRE VONATKOZIK AZ ÁR.
AZ ORSZÁG LEGKEDVEZŐBB ÁRAIN VÁSÁROLHAT TŐLÜNK!
Folyamatos raktárkészletünkből veheti át személyesen a terméket vagy postázzuk akár ingyen!
Személyes vásárlás esetén akár ki is próbálhatja a termékeinket és további kedvezményekkel szolgálunk.
Küldetésünk, hogy Vásárlóink a legnagyobb elégedettség mellett mindig a legjobb árakat kapják, magas hatékonyságunknak köszönhetően.
A termék postázása az átutalás beérkezése után történhet. Személyesen Budapest több kerületében lehetséges a termék átvétele e-mailes egyeztetés szerint, melyről vásárlás után kap értesítést.
Javasoljuk, nézzen szét a többi termékünk között is; minden hónapban akciókkal és az aukciós oldalon folyamatosan bővülő terméklistával várjuk kedves leendő Vásárlóinkat. Számla vásárló kérése szerint.


Jelenlegi ára: 1 360 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 00:48
. Dobókocka (6 oldalú) 48+2 DB ÁR&MINŐSÉG GARANCIA! - Jelenlegi ára: 1 360 Ft

RadielFondam 0,70mm forrasztó ón - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

RadielFondam 0, 70mm-es forrasztó ón eladó!!
0, 5kg


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 23:12
. RadielFondam 0,70mm forrasztó ón - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Vadonat ÚJ!"0" perces Samsung B5722 Duos(Pink) - Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Vadonat ÚJ! "0" perces Samsung B5722 Duos(Pink) 12 hónap GSM bolti garanciával,  kártyafüggetlenül, magyar nyelvvel, gyári hálózat töltőjével, stereo headsettel, adatkábellel, cd-vel, papírjaival, dobozában eladó, Boltból. Átvehtető személyesen Bp-en vagy utánvéttel is.
Fizetés csak készpénzben ill. futárszolgálattal történő átvétel esetén utánvéttel a termék leütését követően max 2 napon belül!
Futárszolgálat díja az ország egész területén belül:
990ft ( értékbiztosítva )
Csere, beszámítás csak személyesen történhet!
A megjelent képek csak illusztrációk!!!
FIGYELEM!
A terméket máshol is hirdetem ezért kérem mielőtt licitálsz rá előtte érdeklődj, hogy megvan-e még.
Ha leütötted egy termékemet azzal elfogadtad a vásárlásra vonatkozó feltételeimet tehát kérlek ezek figyelembe vételével licitálj!


Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 22:17
. Vadonat ÚJ!"0" perces Samsung B5722 Duos(Pink) - Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Komplett konyhabútor - Jelenlegi ára: 1 Ft

CSAK 2 NAPIG !!!!! !!!!! !!
Kissé lelakott állapot , takarítás minimális rendbetétel szükséges.
Szélessége az alsó résznek 180cm.
Felső rész 200x160 cm
Mindennel együtt / csaptelep , mosogatótálca akár a hűtő is de az randa belülről / kompletten .
Az elszállítás és leszerelés a vevő dolga . 1-2 napon belül el kell szállítani a 11. kerületből / Fehérvári út /, mert útban van. Szeretnénk mihamarabb a lakásfelújítást megkezdeni.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 21:27
. Komplett konyhabútor - Jelenlegi ára: 1 Ft

Arday Lajos: Térkép, csata után - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Térkép, csata utánA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Arday Lajos monográfiája azt vizsgálja, hogyan alakult Magyarország politikai megítélése a brit diplomáciában és az angol politikai sajtóban 1918 és 1919 folyamán, miként foglaltak állást olyan fontos kérdésekben, mint a háború utáni határok, a polgári demokratikus forradalom és a tanácsköztársaság. A kötet bemutatja, hogyan értékelte az angol külpolitika az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlásának folyamatát, és hogyan változott meg Magyarország helyzete és megítélése a hivatalos politikában és a közvéleményben az emigráns nemzetiségi politikusok (Masaryk, Beneš, Trumbić) és két angol közíró (Robert Seton-Watson és Henry Wickham Steed) hatására. A szerző kiemeli, hogy Károlyi Mihálynak az angolszász hatalmak jóindulatára épülő politikája kezdettől fogva elhibázottnak bizonyult. A könyvből kiderül, hogy az első világháborút lezáró békekonferencián részt vevő brit delegáció két fontos tagja - Sir Eyre Crowe és a magyarokkal foglalkozó Harold Nicolson - milyen mély ellenszenvet éreztek a magyarok iránt, és hogy a szakértők által 1919 márciusában meghúzott határok később érdemben már nem változtak. Az utolsó fejezet az angol diplomácia szerepét vizsgálja az ellenforradalmi rendszer hatalomra segítésében. Az angol levéltári forrásokat feltáró munka első változata a szerző 1975-ben megvédett kandidátusi disszertációja volt, amely 1990-ben jelenhetett meg először a Magvető Kiadó gondozásában. Jelen kiadás változatlan szöveggel, de térképvázlatokkal kibővítve látott napvilágot. A jegyzetekkel ellátott kiadvány elsősorban a szakemberek figyelmébe ajánlható. ISBN: 978-963-643-172-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:11
. Arday Lajos: Térkép, csata után - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

motoros szemüveg - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Motoros szemüveg, új.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 18:05
. motoros szemüveg - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Barakk női ezüst nyaklác - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Barakk női ezüst nyaklánc, cirkónium kövekkel kirakva. 24gramm nagyon gyönyörű mindenkinek ajánlom aki szereti a különleges dolgokat. Szállítás 2-3hét utalás után.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 17:07
. Barakk női ezüst nyaklác - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Króm díszítőcsík - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Króm díszítőcsík
- öntapadós,
- univerzális használatra,
- bármilyen méretre vágható,
- belső- és kültéri használatra,
- időjárásálló,
- 3 m. hosszú, 9 mm. széles


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 16:06
. Króm díszítőcsík - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gyarmati Tihamér: KŐFEJTŐHÖZ - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

MÉRET: 290 x 207 cm
PAPÍR-CERUZA
Rakt szám: R45/30


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 15:12
. Gyarmati Tihamér: KŐFEJTŐHÖZ - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

SZUPER NAGYlapátú ventilátor 3-sebességes akció - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

eladó egy szuper nagy lapátú   csendes ventilátor  iszonyu nagy keveréssel 3-fokozetu jó megkimélt állapotru most reklám áron mivel másikat kaptunk ajándékba hibátla csendes megbizható gép garantáltan


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 14:41
. SZUPER NAGYlapátú ventilátor 3-sebességes akció - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

2011. május 30., hétfő

Meleg kardigán - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó ez a férfi meleg kardigán egyszer volt használva állapota hibátlan kitünő. Minden kérdésre szivesen válaszolok.
Nézz be hozzám sok szép dolgot találsz



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 12:58
. Meleg kardigán - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Absztrakt szobor teakfából 40 cm ! ! ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Absztrakt szerelmes szobor
Teakfából kézzel faragott
40cm nagyságú.



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 12:10
. Absztrakt szobor teakfából 40 cm ! ! ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

gyönyörű siesta cipő AKCIÓ!!!! utolsó!!! új! - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

eladó egy csodaszép, 25 ös siesta cipő, dobozában.
több mint 30 % kedvezmény.
utolsó pár!
tavasztól-őszig alkalmas, a hüvös nyári napokon is.
két tépőzár,  szuper hajlékony talp!!!!
jó szine van, kétféle barna, lilával.
belső talpa hossza 16. 2 cm.
csak 3 napig,   utána az expó börzén el fogom adni!



Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 10:17
. gyönyörű siesta cipő AKCIÓ!!!! utolsó!!! új! - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Makita LXT BHR 241 Akkus fúró-vésőkalapács SDS+ - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

Makita LXT BHR 241
fúró-vésőkalapács
SDS+
Lithium-Ion 18V
Az akkumlátor, töltő és a koffer nem része az aukciónak.
Nézd meg a többi aukciómat,
mert több termékem együttes vásárlása eseten,
árengedményt kapsz!!
Jellemzők
SDS- Plus szerszámbefogás
Csúszókuplung
Gumírozott hajtóműház
Hátsó D markolat
40- szeres vésőpozicionálás
Fordulatszám- szabályozás
Forgásirányváltás
Reteszelhető kapcsoló
Fúrás
ütvefúrás
vésés üzemmód
Technikai specifikációk
Ütésenergia
2, 0 J
Akku
18 V / 3, 0 Ah
Akku típus
Li-ion
Súly
3, 5 kg
Fordulatszám
0-1. 100/perc
Ütésszám
0 - 4. 000/perc
Fúrás (acél/beton/fa)
13 / 20 / 26mm
Méret
417 x 84 x 219 mm



Jelenlegi ára: 59 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 10:00
. Makita LXT BHR 241 Akkus fúró-vésőkalapács SDS+ - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

SLOTTER játék - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

SLOTTER társasjáték 7éves kortól
ÉSZKERÉK,   klasszikus stratégiai játék a kerekek helyes forgatásáról.
Tartalom: 1 játékkeret, 1játéklap, 10 kerék, 20 jatékkorong 4színben(melyből kettő hiányzik!!, tehát 18db, de a játék ettől függetlenül játszható!! ), 1 fedőlap, 1zárósapka.
Magyar nyelvű leírással.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 08:52
. SLOTTER játék - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gobelin Lúdas Matyi - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Gobelin mérete 48x30, mutatós


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 07:30
. Gobelin Lúdas Matyi - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Régi húsvéti képeslap magyar - Jelenlegi ára: 1 Ft

Régi húsvéti képeslap.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 06:41
. Régi húsvéti képeslap magyar - Jelenlegi ára: 1 Ft

OLCSÓN! Complete (120 ml) kontaktlencse - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, ha kontaktlencsét rendel tőlünk, rendelése során a megjegyzés részben küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely. Köszönjük! ) Termékleírás: Tisztít, fertőtlenít, és eltávolítja a fehérjéket! Puhává és rugalmassá teszi a lencsét, ezáltal biztosítva a kényelmet egész napra! Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 04:11
. OLCSÓN! Complete (120 ml) kontaktlencse - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Weniger, Sven: Tenerife - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! TenerifeA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
A Kanári-szigetek legnagyobb és legnépszerűbb tagját, Tenerifét bemutató útikönyv a Marco Polo sorozat keretében látott napvilágot. A pihenni vágyó turisták minden fontos gyakorlati információt megtalálhatnak a térképekkel, miniszótárral, mutatóval ellátott kötetből. A szigeten élő szerző érdekességekkel fűszerezve beavat a helybéli szokásokba, a szigetcsoport történelmébe, a konyhaművészetbe és nem utolsósorban a látnivalók garmadáját kínálva túrákat és szabadidő programokat ajánl. ISBN: 978-963-13-5650-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 01:34
. Weniger, Sven: Tenerife - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Siró Béla: Királygyilkosságok a magyar törté - Jelenlegi ára: 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Királygyilkosságok a magyar történelembőlA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
Koronás főnek lenni a középkori Európában nem csupán a hatalomról és a gazdagságról szólt, mindennapjaikat átszőtték a különféle kötelezettségek, ceremóniák, ráadásul a hatalomért vívott küzdelmek során személyük gyakran válhatott ellenséges hadak vagy vagy orgyilkosok célpontjává. Nem volt ez másként Magyarországon sem, mint azt a témát körüljáró kötet is bizonyítja. A sort az Álmos fejedelem szakrális meggyilkolásáról szóló elmélet nyitja meg, majd tragikus véget ért Árpád-házi uralkodóink sorsát ismerhetjük meg Orseolo Pétertől III. Andrásig. Ez utóbbi király az egyik példája azoknak a válogatásba bekerült személyeknek, akiknek erőszakos halála nem bizonyítható. A továbbiakban olvashatunk az Interregnum zavaros éveiről, Zách Felicián merényletkísérletéről, András herceg aversai meggyilkolásáról, II. (Kis) Károly tragikus végzetéről, de terítékre kerül első királynőnk, Mária sorsa is a Csele-patakba veszett II. Lajosig ívelő fejezetben. A harmadik részben az idő előtt eltávozott erdélyi fejedelmek kaptak helyet Báthory Istvántól az 1662-es nagyszőllősi csatában elesett Kemény Jánosig. A fekete-fehér képekkel illusztrált, ismeretterjesztő jellegű kötetben számos forrásrészlet olvasható, a végén részletes bibliográfiát találhatunk. ISBN: 978-963-596-728-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 985 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 00:55
. Siró Béla: Királygyilkosságok a magyar törté - Jelenlegi ára: 985 Ft

Velform Enhance Bra Mellemelő alsónemű - TOP SHOP - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Velform Enhance Bra
Keblei akár két számmal nagyobbnak tűnhetnek.
Javítja a testtartást, áthelyezi a súlyt.
Könnyű fel és levenni, ráadásul kényelmes viselet.
Állítható méret: 65-85 cm-ig.
Push-up hatás mellnagyobbító műtét nélkül.
Ajándék áttetsző pántok, mellyel minden ruha alatt viselhető.
2 db Enhance Bra 1 áráért: a bézs színű mellé a fekete ajándék!
A Velform Enhance Bra Mellemelő alsóneművel akár 2 számmal nagyobbnak is tűnhetnek mellei!
Fájdalmas és veszélyes sebészeti beavatkozás nélkül is fantasztikusan nézhet ki. A Velform Enhance Bra mellemelő alsónemű olyan dekoltázst varázsol Önnek is, amilyenről mindig is álmodott, ráadásul a testtartását is javítja.
A Velform Enhance Bra-t egy speciális támasztó szalaggal alakították ki, ami megemeli a melleket és gyönyörűvé teszi a dekoltázst. Egy trükk, amivel az összes férfi tekintetét magára vonzhatja.
A Velform Enhance Bra mellemelő alsónemű előnyei:
A kisebb mellek nagyobbak és teltebbek lesznek, a nagyobb mellek feszesebbé és formásabbá válnak.
Megemeli a mellszövetet és ezzel egy időben javítja a testtartást is: push up hatás mellnagyobbítás nélkül.
Velform Enhance Bra mellemelő alsónemű rendelkezik egy olyan támasztó pánttal, ami a mellek alatt helyezkedik el, hogy megóvja őket a megereszkedéstől.
Természetesen érezheti magát: észre sem veszi a viselését és a ruha alatt láthatatlan.
Minden melltartóra kivállóan illeszkedik, használható melltartóval vagy akár anélkül is.
Ez a melltartó áthelyezi a súlyt a nyak alsó és a hát felső részéről a vállakra és a hát közepére.
A Velform Enhance Brat egy speciális támasztó szalaggal alakították ki, ami megemeli a melleket és gyönyörűvé teszi a dekoltázst.
Az egyedülállóan kialakított vállpántok automatikusan javítják a testtartást, hiszen egyenesen tartják a hátat és előre tolják a melleket.
A Velform Enhance Bra segítségével mellmérete akár két számmal is nagyobbnak tűnhet.
A hagyományos melltartói is hosszú életűek lehetnek, hiszen a rugalmasságát elvesztett régebbi melltartók is hordhatók vele.
Anyaga: 15% spandex, 85% nylon.
Puha és rugalmas anyagból készült.
A 3 hozzáadható bővítő csatt segítségével mindenki a neki megfelelő méretre állíthatja.
65-től 85 cm-ig bővíthető a méret a csattok segítségével.
Az ajándék átlátszó pántok teljesen láthatatlanok, így bármilyen ruha alatt viselhetőek.
2 db Enhance Bra 1 áráért: a bézs színű mellé a fekete ajándék!
A Velform Enhance Bra mellemelő alsónemű csomag tartalma:
1 db Enhance bra bézs színben
Ajándék: 1 db Enhance bra fekete színben
Bónusz ajándék: 2 pár átlátszó pánt
használati útmutató



Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 22:05
. Velform Enhance Bra Mellemelő alsónemű - TOP SHOP - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

1949 Puskin blokkpár ** (kat. ár: 5000,-) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Postatiszta, nem falcos.  
Amennyiben legalább tíz tételt egyszerre megvásárol, én fizetem a postaköltséget (ajánlott, elsőbbségi, tértivevény).
4875.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 20:27
. 1949 Puskin blokkpár ** (kat. ár: 5000,-) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Beko kerámialapos,inoxos tűzhely ár alatt! - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Beko kerámialapos, újszerű inoxos tűzhely. Négy főzőlappal, két sütővel, grill funkcióval, időkapcsolóval. Minden tartozékkal, jóval ár alatt. Ha kérdésed van írj! Szervíz által kipróbált gép.


Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 18:37
. Beko kerámialapos,inoxos tűzhely ár alatt! - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

UVEX 38-AS ACÉLBETÉTES NŐI SZANDÁL - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Használt de párszor ha lábon volt. Orrészben acélbetét , olajálló egyéb. Rugalmas talp. A fényképek pontosak. Az állapot és a szín megfelel a képeken látottnak. Csomagolt súly 850g.


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 17:34
. UVEX 38-AS ACÉLBETÉTES NŐI SZANDÁL - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

2011. május 29., vasárnap

Miss Fiori Denim farmer leárazva - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


> Női farmer
> gombos derék
> Első és hátsó zsebek
> Miss Fiori logója
> 98% pamut / 2% elasztán
több termékem vásárlása esetén arányosan a postaköltség egy részét vagy egészét elengedem.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 16:14
. Miss Fiori Denim farmer leárazva - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Víztisztító, forgató teknősöknek - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Teknősöknek ideális Tökéletes állapotban.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 14:20
. Víztisztító, forgató teknősöknek - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

ADAMS póló szett, ÚJ!, 2-3 év, 98 –as - Jelenlegi ára: 1 Ft

ADAMS póló szett, ÚJ!, 2-3 év, 98 – as
 
Hossz: 38 cm
Szélesség: 29 cm
Állapot: új, címkés
 
 
Az adás-vétellel kapcsolatos információkat ’ Saját oldalamon’ találod.
 
Köszönöm, hogy benéztél! : -)


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 12:57
. ADAMS póló szett, ÚJ!, 2-3 év, 98 –as - Jelenlegi ára: 1 Ft

Dzsungelmánia 64. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Csere is Érdekel!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 10:51
. Dzsungelmánia 64. - Jelenlegi ára: 1 Ft

pest repeller csótány/ bogár /egér riasztó 1390FT - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

ha rákattint itt erre  Az eladó további termékei megnézheti a többi árumat is ...
A TISZTASÁG ALAPJA A ROVAR ÉS BOGÁR MENTES OTTHON !!!
ITT A MEGOLDÁS A KÉRETLEN LÁTOGATÓK KI ŰZÉSÉRE !!!!
CSÓTÁNYOK,
, FÜLBEMÁSZÓK
, SVÁBBOGARAK,
EGYÉB GUSZTUSTALAN ROVAROK ELŰZHETŐK !!!
SÖÖÖööööt    EGÉR ,
PATKÁNY IS ELHAGYJA LAKÁSÁT.
NYÁRON A LEGYEK ÉS A SZÚNYOGOK ELLEN IS SEGÍT EZ A KIS SZERKENTYŰ IGAZI MINDENES.
JAAA ÉS A PÓKOK ELLEN IS KIVÁLÓ.
A MŰKÖDÉSE EGYSZERŰ EGY KONNEKTORBA DUGVA A VEZETÉKRENDSZEREN VÉGIGFUTVA (SZÁMUNKRA HALLHATATLAN) HANGHULLÁMOT GERJESZT, EZT NEM BÍRJÁK AZ EMLÍTETT LÉNYEK (:
ÉS ELMENEKÜLNEK
PERSZE KIS TÜRELEM KELL HOZZÁ EGY DARABIG INNEN ODA MENEKÜLNEK KÖLTÖZNEK.
AZTÁN RÁ UNNAK A SZÁMUKRA KIBÍRHATATLAN HANGRA,
ÉS VALAHOGY KITALÁLNAK A HÁZBÓL
NÉHA EZ TART NEKIK A LEGTÖBB IDŐBE ..... . MENNÉNEK ONNAN CSAK NEM TUDJÁK MERRE A KIJÁRAT
SAJNOS A ROVAROK MEG UGYE PETÉZNEK A PETÉKRE NEM HAT ÍGY AZT HIHETJÜK HATÁSTALAN EZ A KÉSZÜLÉK PEDIG A KIFEJLETT PÉLDÁNYOK MÁR LELÉPTEK !!!
EZEK CSAK MOST KELTEK KI DE ŐK IS ELMENEKÜLNEK ÉS ŐK MÁR NEM PETÉZNEK A HÁZBAN ÉS ÍGY A VÉGÉN CSAK EL FOGYNAK.
annyit kell még tudni hogy egy lakásba annyi db kell amennyi villanyóra van a lakáshoz
mert ahány óra annyi kőrős a villany vezeték rendszer a lakásban    és  mivel ez a vezeték rendszert használja eggyik óráról a másikra nem tud kapcsolódni mivel az külön vezeték kőrön működik
annyit kell még tudni hogy egy lakásba annyi db kell amennyi villanyóra van a lakáshoz
mert ahány óra annyi kőrös a villany vezeték rendszer a lakásban    és  mivel ez a vezeték rendszert használja egyik óráról a másikra nem tud kapcsolódni mivel az külön vezeték kőrön működik
TALÁN AZ SEM HANYAGOLHATÓ TÉNY HOGY VEGYSZER MENTESSEN ZAVARJA KI A JÖVEVÉNYEKET.
KISGYEREKEK MELLET EZ NAGYON NAGYON LÉNYEGES.


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 09:33
. pest repeller csótány/ bogár /egér riasztó 1390FT - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

MOKI félcipő, 20-as - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

MOKI keveset használt, tépőzáraz, 20-as cipő, hibátlan állapotú.
Személyesen a XXII. kerületből vihető el vagy postázom.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 07:12
. MOKI félcipő, 20-as - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

tcm gyerek evőeszköz készlet dobozos eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó egy gyerek evőeszköz készlet.
kés, villa, kanál, kis kanál. Az evőeszközök jó állapotban, kicsit kopott dobozban.
masszív, nagyon jó anyagból.
2 db készlet van belőle. Külön teszem fel őket.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 06:11
. tcm gyerek evőeszköz készlet dobozos eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

1ft M-es leggings - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nagyon jó állapotú.
Dereka gumis.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 05:25
. 1ft M-es leggings - Jelenlegi ára: 1 Ft

70b/s es fehérnemü garnitura +4db extra tanga mt/1 - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

ÜDVÖZLETEM.....
KÖSZÖNÖM  HOGY BENÉZTÉL HOZZÁM.. SZERETNÉM AJÁNLANI NEKED FEHÉRNEMÜINKET.. NAGYON JO MINŐSÉGI, REPREZENTATIV ÉS ANTIALLERGÉN TERMÉKEK...
CSOMAGOKBA SZEDTÜK ŐKET EZ MINDIG NAGYON NÉPSZERÜ.. OLASZ ÉS TÖRÖK TERMÉKEK..
SZERETNÉLEK MEGKÉRNI HOGY AKKOR LICITÁLJ HA VALOBAN VÁSÁROLNI SZERETNÉL.. CSOMAGOT NEM BONTOK MEG ÉS SAJNOS LICITET SEM TÖRLÖK..
KIZÁROLAG POSTÁZOK, MÉG SZÜK LAKOHELYEMEN SEM NAGYON VAN RÁ LEHETŐSÉG HOGY SZEMÉLYESEN ADJAM ÁT... SAJNOS NE KÉRD HOGY MÉRJEK MERT ENNYI AUKCIO MELLETT NEM NAGYON VAN RÁ LEHETŐSÉGEM..
MINDENKÉPPEN MÜKÖDIK A MÉRETGARANCIA , TEHÁT HA NEM JO A TERMÉK AKKOR CSERE LEHETŐSÉG VAN.
EZEKNÉL A CSOMIKNÁL IS ÉRVÉNYES A 3 CIMKÉS CSOMAG VÁSÁRLÁSA ESETÉN 10% KEDVEZMÉNY, ILLETVE TÖRZSVÁSÁRLÓINKNAK MINDENKÉPPEN JÁR A 10 %.
HA VAN KÉRDÉSED BÁTRAN IRJ.. RENGETEG TERMÉKEM VAN ÉRDEMES SZÉT NÉZNI..
HA AUKCIOT NYERTÉL KÉRLEK MI HAMARABB VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT... RENDSZER MAILBAN NEM KAPOD A BANKI KORDINATAKAT IGY MAILBAN FOGOM ELKÜLDENI HA JELENTKEZTÉL..
EGY HÉTEN EGYSZER TUDOK POSTÁZNI, JO PERSZE TÖBBSZÖR DE EZ A BIZTOS HA EZT MONDOM...
KIVÁNOK JO VÁSÁRLÁST...
70 b s fehérnemü garnitura+4db extra s es tanga



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 01:52
. 70b/s es fehérnemü garnitura +4db extra tanga mt/1 - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Védőtok BlackBerry 9000 Barely There piros fényes - Jelenlegi ára: 3 370 Ft

  Termék információk
Védőtok BlackBerry 9000 Barely There piros fényes CMBB9000BT-GRED CASE-MATE (képernyővédő fóliával és törlőkendővel)
Eredeti CASE-MATE termék
Kompatibilis készülékek:
Blackberry: 9000 Bold
SS45155
-vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 3 370 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 00:06
. Védőtok BlackBerry 9000 Barely There piros fényes - Jelenlegi ára: 3 370 Ft

Új!!! Adidas 21-es szandál blue-lime - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Hibátlan kis szandál! 1szer volt 1 próba erejéig használva, nem lett jó : (
Eredeti dobozában!
Felsőrész: egyéb anyag (Pl: szintetikus bőr, műanyag)
Bélés és talpbélés: textil és egyéb anyag (Pl: szintetikus bőr, műanyag)
Járótalp: egyéb anyag (Pl: szintetikus bőr, műanyag)
Fazon: tépőzárral záródó
Tisztítás: a szennyeződéseket a felsőrészen vízzel, mosószer nélkül tisztítsa le, cipőkrémet ne használjon, a talpat vizes lemosással tisztítsa, a cipő mosógépben nem mosható


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 22:35
. Új!!! Adidas 21-es szandál blue-lime - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

15 darab fibula - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Képen látható állapotban


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 21:20
. 15 darab fibula - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

fekete szegecses táska - 35x21cm - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

szegecses válltáska
keveset viselt, pár apróbb kopás, de nem feltűnő
bőrként vettem (textil bevonva bőrrel)
belül zipes zsebbel
réz színű szegecsekkel
35 x kb. 8x 21cm (szélesség x vastagság x magasság)
Banki adatok: 10400528-86755380-67651005 (K&H)


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:43
. fekete szegecses táska - 35x21cm - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Dior napszemüveg tokkal - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Christian Dior napszemüveg  tokkal.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 18:12
. Dior napszemüveg tokkal - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

2011. május 28., szombat

SIXERS NBA mez M - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Sixers NBA mez, NIKE, M-es



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 16:56
. SIXERS NBA mez M - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Umbro England mez L-es - Jelenlegi ára: 290 Ft

Eredeti edző felső
Nézd meg legújabb kinálatomat
Most érkezett egyenesen Angliából!


Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 15:48
. Umbro England mez L-es - Jelenlegi ára: 290 Ft

Szivacs puzzle Habi-Tapi 26 db-os - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

26 db-os HABI-TAPI
A-Z-ig tartalmazza az angol ABC betűit.
A betű közepe hiányzik, használt, próbáltam fotozni!!
Egy elem mérete 32x32 cm.
Gyermekeim imádták, vidd el most!!!



Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 13:56
. Szivacs puzzle Habi-Tapi 26 db-os - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Rézkarc szignós keretben, Ördögárok - Jelenlegi ára: 1 Ft

Rézkarc fa keretben, 53x42 méretű
Szignózva
Címe: Ördögárok



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 12:56
. Rézkarc szignós keretben, Ördögárok - Jelenlegi ára: 1 Ft

új óramobil - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

óramobil watch mobile
A Stellaris 8006  
karóra mobiltelefon 
technikai paraméterei
1 sim kártyát kezel
VGA kamera
Fényképező
Nyelv: Magyar, angol, spanyol, francia, portugál stb.
bluetooth funkció
beépített FM rádió
A MP3/MP4 lejátszás
GPRS WAP internet
2x 1 Gb Micro SD memóriakártya 
T-FLASH kártya támogatás, max 2 GB-ig bővíthető
Frekvencia: 900 / 1800 / 1900 MHz
Beszélgetés idő: 3 óra
Tartalék idő: ~ 150 óra
Szín: fekete (arany betétekkel)
Csomagban:
1 x Karóra Mobil
1 x Érintő ceruza
2 x Akkumulátor (600 mAh)
1 x Bluetooth headset
1 x USB kábel
1 x Külső töltő
1 x Headset töltő


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 12:08
. új óramobil - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Matchbox Mercedes Truck és Mercedes Trailer - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Lesney Matchbox. Mercedes Truck No. 1 (ponyva nélkül) és Mercedes Trailer No. 2 (ponyvával) katonai színben.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 10:49
. Matchbox Mercedes Truck és Mercedes Trailer - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Csodás sünis virágos NEXT tunika 116-os, 6 év - Jelenlegi ára: 790 Ft

Csodás virágos NEXT tunika.
Méret: 116-os
Mellbőség: 30 cm
Nézd meg az oldalam, ÉRDEMES!!! Jó licitálást! : )



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 08:12
. Csodás sünis virágos NEXT tunika 116-os, 6 év - Jelenlegi ára: 790 Ft

Puma férfi cipő, sportcipő 2 féle , több méretben - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Minőségi, eredeti, új
PUMA
férfi sportcipő
több méretben, több színben
Méretek:
41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47
247013 , 167008
A terméket rendelésre hozom, kérem előzetesen színt, méretet, modellt egyeztetni szíveskedjen leütés előtt az üzenőfalon keresztül!



Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 07:45
. Puma férfi cipő, sportcipő 2 féle , több méretben - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

LEHANE, DENNIS - Megszentelt életek - Jelenlegi ára: 2 278 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
209489
LEHANE, DENNIS
Megszentelt életek
A balesetben elhunyt anyját és haldokló apját gyászoló Desiree Stone-nak három hete veszett nyoma - és vele együtt eltűnt az első magánnyomozó is, akit Desiree apja felbérelt lánya felkutatására. Amikor aztán a haldokló milliárdos felfogadja a két bostoni magánnyomozót, Patrick Kenzie-t és Angela Gennarót, hogy folytassák a lánya keresését, a detektívpáros hamar rájön, hogy ezúttal semmi nem az, aminek látszik. Patrick és Angie végigjárják Boston szélfútta utcáit és Florida napsütötte tengerpartját, hogy megtaláljanak egy nőt és egy férfit, akik lehetnek szentek vagy bűnösök; akik áldozattá válhattak, vagy épp áldozatokat szedhettek; akik talán még élnek, talán már halottak. És minél inkább a dolgok mélyére és a két nyomozó, minél sötétebb és rémisztőbb világba vezeti őket a
féligazságok és korrupció ösvénye, annál bizonyosabbá válik, hogy ebben az ügyben bármely meggondolatlan lépésük az utolsó lehet.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 278 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 06:09
. LEHANE, DENNIS - Megszentelt életek - Jelenlegi ára: 2 278 Ft

Anycool T828 - Jelenlegi ára: 30 900 Ft

MOBILBAN IS A LEGNAGYOBB! Gyors HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 30. 000 Ft felett INGYEN! Új és használt mobiltelefonok adás-vétel , szervizelés! ---------------------------------------------------------------Kérjük telefon esetén megrendelésnél érdeklődjön , hogy jelenleg van e raktáron a választott szín! Az akciós árat cégünk a készlet ereéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük! Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket, úgy még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül. Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 30. 000 Ft alatti rendelés esetén 1. 500 Ft
30. 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESA fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön! Cégünk jogosult az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 48 § alapján különbözeti adózás szerint adózni. Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
Kijelző védő fólia
Memória kártya
Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket!


Jelenlegi ára: 30 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 04:40
. Anycool T828 - Jelenlegi ára: 30 900 Ft

HERBERT, FRANK - CSILLAGKORBÁCS - Jelenlegi ára: 2 286 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
194762
HERBERT, FRANK
CSILLAGKORBÁCS
A távoli jövőben az emberiség kapcsolatot teremt más, értelmes fajokkal: gowachinokkal, laklakokkal, vrivekkel, panspechikkel és tapriziókkal. Mindezen teremtmények együttesen létrehozzák az Értelmes Lények Konföderációját, mely egyesíti és kormányozza a különböző fajokat. Ám egy idő után a galaxis - zsarnoki demokrácia alatt szenvedő - lakói arra kényszerülnek, hogy felállítsák a SzabotázsIrodát (SzabIrt), amely fékezi a kormányzati gépezetet, és ahol lehet, gátolja annak szertelen tobzódását. A SzabIr ügynökeinek jogukban áll szabotálni és zaklatni a kormányzat, illetve a közigazgatás hivatalnokait, valamint a gazdasági élet főszereplőit. Magánszemélyeket azonban tilos háborgatniuk. Jorj X. McKie született bajkeverő, aki éppen emiatt válik a SzabIr egyik legjobb ügynökévé. Lehetetlen feladattal bízzák meg: értelmes párbeszédet kell folytatnia egy kalebánnal, egy teljességgel idegen entitással, aki semmit sem ért, és akit nem lehet megérteni. Meg kell szabadítania attól a könyörtelen és velejéig gonosz hatalomtól, amely a maga szolgálatába állította a lény félelmetes képességeit, és amely végezni akar a világegyetem valamennyi értelmes teremtményével...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 286 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 02:08
. HERBERT, FRANK - CSILLAGKORBÁCS - Jelenlegi ára: 2 286 Ft

Gucci táska - Jelenlegi ára: 15 990 Ft


Szállítás:  a rendelést követően, a megfelelő összeg folyószámlára történő megérkezését követő 10 - 15 munkanap.



Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 23:53
. Gucci táska - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

PHILIPS AZ 1209 Hordozható Rádiós , Cd-s Magnó !!! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

PHILIPS AZ1209 Hordozható Rádiós, Magnó, CD !! Digitális rádió ! Müködik !!!


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 22:11
. PHILIPS AZ 1209 Hordozható Rádiós , Cd-s Magnó !!! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Fishbone flitteres felső s-es - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

gyönyörű fishbone felső
gyönyörű flitterekkel
s-es
A ruhák többsége a sajat méretemre vettek--olvasd el a sajat oldalamon leirtakat. Találsz rolam fotot is, hogy viszonyitani tudd jo lenne e rad.
Méreteket sokszor nem tudok rögtön irni, mert a ruhákat elöbb fotozom és ahogy az időm engedi ugy töltöm fel.
A ruhák többségét kihasználatlanság  miatt vagy mint pl ennél is azért adom el mert nekem nem áll jol.....
Árengedményt több termék vásárlásánál tudok adni!!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 20:58
. Fishbone flitteres felső s-es - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

2011. május 27., péntek

Nagyon szép vastag 98-as pulcsi - Jelenlegi ára: 300 Ft

EGYSZER HASZNÁLT VASTAG PULCSIKA. UJJÁT NYAKTÓL MÉRTEM.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 19:42
. Nagyon szép vastag 98-as pulcsi - Jelenlegi ára: 300 Ft

STIRLING JÁNOS - MAGYAR RENESZÁNSZ KERTEK A XVI-XV - Jelenlegi ára: 2 507 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
163898
STIRLING JÁNOS
MAGYAR RENESZÁNSZ KERTEK A XVI-XVII. SZÁZADBAN - ÜKH 2008
Noha a kertkultúra számos ponton érintkezik a tudomány és a művészet olyan területeivel, mint a botanika, az agrár- és orvostudomány vagy az építészet és a művészettörténet, mindeddig nem született olyan munka, mely a magyar reneszánsz kertművészetet átfogóan feldolgozta volna. Stirling János úttörő munkát végzett e téren.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 507 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 19:07
. STIRLING JÁNOS - MAGYAR RENESZÁNSZ KERTEK A XVI-XV - Jelenlegi ára: 2 507 Ft

LEGO SCALA NAGY HÁZ - Jelenlegi ára: 20 500 Ft

LEGO SCALA NAGY CSALÁDI HÁZ. 3 Db FIGURÁVAL, SOK- SOK BÚTORRAL, KIEGÉSZÍTŐKKEL.
A HÁZAT KÜLÖNBÖZŐKÉPPEN MEG LEHET ÉPÍTENI.



Jelenlegi ára: 20 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 18:16
. LEGO SCALA NAGY HÁZ - Jelenlegi ára: 20 500 Ft

Kerékpár, motor küllő LED lámpa X 4db - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Jellemzők:
- víz- és ütésálló
- felszerelhető könnyedén kerékpár, motorkerékpár és gépkocsi szelepre is
- a LED kigyullad miközben a jármű mozgásban van, és kikapcsol, ha a jármű megáll
- növeli a biztonságot azáltal, hogy láthatóságot biztosít éjjel és rossz időjárási körülmények között.
- 3 x AG10 elem (csomag tartalmazza)
 
Leírások:
LED szín: lila
Anyag: alumínium és műanyag
Teljes hossza: kb 7. 00cm
Rögzítő gyűrű átmérője: kb 0. 70cm
A csomag tartalma:
4 x LED lámpa


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 16:35
. Kerékpár, motor küllő LED lámpa X 4db - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Autògumi tàrolòtàska - Jelenlegi ára: 6 750 Ft

 
Tà rolja szemè lyautò ja gumijà t mint egy profi
 
Heyner nè met gyà rmà nyù tà rolò tà ska
14"... 18"
245 mm autò gumi szè lessè gig .
 
A jò minösè gü anyagnak köszönhetöen a szà llità s è s tà rolà s nem okoz többè gondot .
Minden tà ska külön hordozò szì jal ellà tva .
Elkülönitett zseb biztositja hogy a tartozè kok is kè znè l legyenek.
Minden tà skà n külön à bra jelzi melyik autò gumi tà rolandò benne.
Szà mlát adunk .
Postaköltsè g 1705 , - Ft a vevöt terheli .


Jelenlegi ára: 6 750 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 15:59
. Autògumi tàrolòtàska - Jelenlegi ára: 6 750 Ft

Szúnyogírtó Buzz-Zapper AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 1 498 Ft


BUZZ-ZAPPER SZÚNYOGRIASZTÓ !
Alkalmas szúnyogok és más repülő rovarok megszüntetésére!
A led-es UV fény biztosítja az alacsony fogyasztást és csalogatja a
készülékbe a repülő rovarokat, melyeket elektromos úton
megsemmisít !
Nem használ semmiféle vegyi anyagot, ezért kisgyermekek
közelében is alkalmazható !!!
Vásárlás esetén kérem 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot.
Tekintse meg egyéb termékeimet is !



Jelenlegi ára: 1 498 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 10:09
. Szúnyogírtó Buzz-Zapper AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 1 498 Ft

KODOLÁNYI JÁNOS - BÖRTÖN - Jelenlegi ára: 2 380 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
82504
KODOLÁNYI JÁNOS
BÖRTÖN
Elbeszélések és kisregények
Két hosszabb elbeszélést és három kisregényt tartalmaz
a kötet; az ormánsági nép 20-as évekbeli,
megállíthatatlannak látszó pusztulása ihlette őket. A
Sötétség cím& #251; elbeszélés egy földm& #251; ves
család
hétköznapjaiba enged bepillantanunk, ahol
magzatelhajtásra akrja rávenni az ifjú menyecskét az
egész rokonság. A Böbék Samu búcsúja egy szélütéstől
bénán mozgó, testi munkára már alkalmatlan gazda
életének utolsó szakaszát ábrázolja. A Szép Zsuzska
című kisregény főjőse afféle rossz nő, aki élete
végére
a falu szegényházába kerül. A Börtön cím& #251; regény
egy
örökségen viaskodó gazdának és beteg feleségének
történetét írja meg. Az utolsó kisregény a Kántor
József megdicsőülése címet viseli, s témája ugyancsak
a
vagyon miatti perpatvar, mely egy balesetet szenvedett
apa betegágya körül dúl.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 09:10
. KODOLÁNYI JÁNOS - BÖRTÖN - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

5 mm fültágító - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

5 mm, használt, de fertőtlenített. Fekete orvosi fém.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 07:32
. 5 mm fültágító - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nagyon praktikus tároló bombaáron ! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Rendszerezd apró holmijaid!!!!!
Barkácsolók , horgászok, makettezők figyelem!  
Kiterítve a hossza 105cm, szélessége 27 cm, és 27 darab különböző méretű rekesz.
Felcsavarható  tároló 
A vételár és postaköltség szálámra érkezésétől számitott legkésőbb második munkanapon postázom!
Személyes átvétel Zalaegerszeg .
Kérem nézze meg többi termékemet is !!!!!       Köszönöm !!!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 06:40
. Nagyon praktikus tároló bombaáron ! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Cherokee 116s kötött csíkos mellény - Jelenlegi ára: 800 Ft


 
Üdvözöllek!
Napokban sok ruhát töltök, ha időd engedi nézz szét nálam.
Sima levélért NEM vállalok felelősséget!
A hibákat jelzem, de...
Minden ruha használt! bolyhosság, kisebb mosható folt előfordulhat.
Minden termék tisztítást igényel!
Negyedik termék vásárlása után 10% kedvezményt adok!



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 05:26
. Cherokee 116s kötött csíkos mellény - Jelenlegi ára: 800 Ft

Görög 500.000 drachma 1944 EF RR!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

A képeken látható Görög 500. 000 drachma 1944 EF RR!!


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 02:40
. Görög 500.000 drachma 1944 EF RR!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Sólyom László: Egy elnökség lenyomata - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy elnökség lenyomataA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
Sólyom László volt alkotmánybírónak augusztusban jár le köztársasági elnöki mandátuma, s a hírek szerint nem túl sok esélye lehet az újrázásra. Az Egy elnökség lenyomata címet viselő kötetben hangsúlyt fektet a szerző arra, hogy a Védegylet jelöltjeként lehetett közjogi méltóság. A könyvben megjelenő beszédek is többször hivatkoznak mind a Védegyletre, mind a civil szféra fontosságára. Külön fejezet szól a zöld témákról és a jövőért viselt felelősségünkről. A kötet azonban természetesen a közjogi méltóságból adódó bel- és külpolitikai témákkal foglalkozik elsősorban. Olvashatunk megválasztásának vitatott körülményeiről, a jogállammal, az alapjogokkal és a demokráciával kapcsolatos gondolatairól, a nemzeti parki látogatásokról, a nemzet és az ország kapcsolatáról, az 1956-os forradalomról, az őszödi beszédről és a nyomában fellépő politikai és morális válságról, a sokat vitatott kinevezési gyakorlatról, Horn Gyula kitüntetésének megtagadásáról, a szociális népszavazásról, az előrehozott választások kérdéséről, a Bölcsek Tanácsáról és a külföldi utazásokról is. A számtalan, rövid kommentárokkal kísért színes fotóval illusztrált, puritán kivitelű kötet elsősorban a politika iránt érdeklődő olvasók számára ajánlható. ISBN: 978-963-7340-90-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 00:15
. Sólyom László: Egy elnökség lenyomata - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Jókai Mór: Az új földesúr - Jelenlegi ára: 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az új földesúrA könyv listaára: 798 Ft. Leírás:
Jókai az 1862-ben újraéledő Habsburg-reakció és az erre válaszul meghirdetett ellenreakció, az ún. passzív ellenállás rövid, de sorsfordító korszakának állít emléket Az új földesúr című regényében. Főhőse, Garanvölgyi Ádám a rebellis magyar nemes jellegzetes képviselője, de Jókai a nemzet fennmaradási ösztönét, a magyar haza, az alföldi táj asszimiláló erejét is érzékelteti a megmagyarosodó hajdani osztrák főtiszt, Ankerschmidt tábornok alakján keresztül, kiben az utókor Haynaut vélte fölfedezni. Elsősorban általános- és középiskolai könyvtárak anyaga az író utószavával ellátott, kimondottan diákok számára készült kiadvány. ISBN: 978-963-252-006-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 680 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:10
. Jókai Mór: Az új földesúr - Jelenlegi ára: 680 Ft

p4-es számítógép 1giga ram - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

P4P800-VMalaplappal rendelkező p4-es konfiguráció 1gb rammal 2. 66mhz procival40gigás vinyóval ami tökéletesen működik kiváló a teljesítmény és a kondició is egy128megás videókártya is van  benne , ha valami érdekel még kérdez nyugodtan, ha tudok válaszolok. van benne egy hangkártya is. a 40gigás  vinyó hangosabban működik mint a megszokott de nincs vele semmi gond. minden tökéletesen működik most is azt használom.
író nincs benne. Fix áron adok hozzá egy WIFI antennát.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-24 22:27
. p4-es számítógép 1giga ram - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

2011. május 26., csütörtök

Baba trikó - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képen látható macis trikó.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 21:12
. Baba trikó - Jelenlegi ára: 300 Ft

Nyári nadrág kisfiúnak 80-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nagyon szép állapotú szinte új kiskutyás hímzéssel Dog felirattal.  Derekát 46 cm-ig tartom jónak, de kihúzható 56 cm-ig


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 20:25
. Nyári nadrág kisfiúnak 80-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

:) Franciaország - 5 centimes 1855 D - Jelenlegi ára: 400 Ft

bronz


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 18:26
. :) Franciaország - 5 centimes 1855 D - Jelenlegi ára: 400 Ft

Ritkaság!Gyönyörű Omikron óra a 60-as évekből - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Gyűjteményi ritkaság! Szép hibátlan számlap szerelt szép indexek. Szép tok. Jelzet szerkezete teszi  dolgát. Hozzá való bőr szíj.. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű Omikron óra a 60-as évekből.. A képek magukért beszélnek. Mérete. 35x41mm korona nélkül.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a fiigyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 450 forint elsőbbségi ajánlva bubis boritékban.



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 17:25
. Ritkaság!Gyönyörű Omikron óra a 60-as évekből - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Adidas mez, póló! XL Muszáj megnézned! - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Adidas mez
póló
váll: 55cm
hossz: 72cm
kar: 31cm
Kérdezz, szívesen válaszolok!
Nincs minimálár!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 15:43
. Adidas mez, póló! XL Muszáj megnézned! - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Mosógép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

A mosógép tökéletesen üzemel, állapota jó (enyhén sérült), de ez a képeken látható.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 14:56
. Mosógép - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Új Next gyönyörű zsebes kockás sort 2-3 év 98as - Jelenlegi ára: 4 100 Ft


Next új, csomagolt kockás zsebes térdnaci.
Nagyon vagány, gyönyörű naci. Dereka pamut gumis, puha pamut anyagú.
2011-es nyári katalógus.
2-3 év 98-as méret 
Hossz 33 cm
Belső hossz 15 cm
Derék 22 cm
FONTOS!
Kérlek, h az aukciós megnyerése után max. 1 héttel érkezzen be a számlámra a fizetésed. Ellenkező esetben negatív értékelés mellett újraindítom a terméket.
Nagyon köszönöm megértésed!



Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 12:26
. Új Next gyönyörű zsebes kockás sort 2-3 év 98as - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

ÚJ Ipod fülhallgató fejhallgató füles zöld - Jelenlegi ára: 1 790 Ft


Ismerj meg oldalunk
Értékeléseink
További termékeink
- Több éves eladói tapasztalat
- Vevőközpontúság
- Gyors szállítás
- Hosszútávú magyarországi garancia
- Magyarországi készlet
Óvakodjon azoktól az eladóktól akik a termékeiket több hetes rendelési idővel külföldről szerzik be:
- A termék több hetet késhet rosszabb esetben elveszhet
- A vámot és az ÁFA-t önnek kell megfizetnie ez 30-40%-al is növelheti a költségeit
- Ha a terméken márkajelzés található, önnek kell igazolnia az eredetiséget, amennyiben nem tudja, a terméket efoglalhatják önt pedig
felelőségre vonhatják
Akár a vásárlás másnapján kézhez kaphatja a terméket!
A rendeléseket legtöbbször már a vételár beérkezésének napján, de legkésőbb 24 órán belül postázzuk! Készletről dolgozunk, így nem kell heteket várni míg kézbesítik a terméket! Előfordulhat, hogy alkalmanként néhány termékünk nincsen raktáron, ez esetben 2 héten belül tudunk szállítani. Természetesen, ha ez Önnek nem megfelelő, elállhat a vásárlástól
Rendeltetésszerű használat esetén új termékekre 3 hónap használt termékekre 1 hét cseregaranciát vállalunk. A terméket visszaküldés után cseréljük. A visszaküldés költségei a vevőt, az új termék szállítási költségei az eladót terhelik. A szállítási és tranzakciós költségeket nem áll lehetőségünkben visszatéríteni.
Fizetési lehetőségek:
- Banki átutalás
- Banki befizetés
- Utánvétel
- Rózsaszín csekk
- Személyes átvétel: Pécs
Ipod fülhallgató
Teljesen új termék!
Tulajdonságok:
- OEM csomagolású termék
- 3, 5mm jack csatlakozó
- Használható: Ipod lejátszók, MP3-MP4 lejátszók, PDA, Számítógép, HIFI, stb..
- Tiszta hangzás, erős basszus
- 2 pár szivacs borítás
Technikai adatok:
- Érzékenység: 100dB/mW
- Impedancia: 16 ohm @ 1kHz
- Frekvencia tartomány: 20Hz - 20, 000Hz
- Technológia: laterális, zárt, neodímium mágnesek
- 3. 5" normál jack dugó
- Maximum kimenő teljesítmény: 100mW
Ha bármi kérdése van a termékkel kapcsolatba nyugodtan tegye fel. Általában még egy órán belül, de legkésőbb még az esti órákban válaszolok!
Csomag tartalma:
1x Ipod inear fülhallgató
4x Cserélhető Szivacsborítás
Ajánlott termékek a kategóriában:
Több termék együttes vásárlása esetén kedvezmény!
MP3 lejátszó
Bluetooth Headset
Sony EX082
MicroSD
Ipod In-ear
Az ajánlott termékeket megtalálja az "összes termékünk" menüpont alatt, vagy ide kattintva!
Szállítási információk
A terméket feladása a legtöbb esetben már a vételár beérkezésének napján, de legfeljebb 24órán belül megtörténik! A postázásról e-mailben értesítést küldünk.
Szállítási költségek:
1, Sima elsőbbségi levél: 350Ft          (Csak a vásárló felelőségre! )
2, Ajánlott elsőbbségi levél: 450Ft
3, Utánvétel: 1110Ft
Sikeres vásárlás esetén, a vatera 2db e-mailt küld, melyekben minden szükséges információ megtalálható a probléma mentes adásvételhez! Kérem olvassa át figyelmesen!



Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 10:41
. ÚJ Ipod fülhallgató fejhallgató füles zöld - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Nokia 5230 Silver - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Három napig van most lehetőséged egy jó készüléket korrekt áron megvásárolni! Ami szükséges, hogy három napon belül tudd rendezni a banki átutalást. Kérdésekre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 09:20
. Nokia 5230 Silver - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

párducmintás Thena ruha - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó Thena ruha, méret M


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 07:14
. párducmintás Thena ruha - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Toyota Avensis Verso hátsó embléma . - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

Toyota Avensis Verso hátsó embléma.
Gyári száma: 90975-02038.
Mérete:
-szélesség: 105 mm,
-magasság:  72 mm.
-csaptáv:  55 mm.
Kérem tekintse meg "i+" oldalamat további információkért!


Jelenlegi ára: 2 120 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 05:28
. Toyota Avensis Verso hátsó embléma . - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

7" tükör 2 AV, Monitor távirányító SD slot USB - Jelenlegi ára: 22 499 Ft


Főbb jellemzők:
Tolató kamera monitor
Kék képernyő, ha nincs videojel.
PAL / NTSC automatikus átkapcsolás.
Típusa monitor: TFT LCD monitor.
Videó jel bemenet kamerának SD kártya olvasó (Film nézés) MP4
Mérete monitor: 7 hüvelyk.
Képernyő formátum: 16: 9.
Áramellátás: 7W/12V.
Képfelbontás: 336960 pixel.
Specifikáció:
súly: 824 g
méret: 29 * 16, 5 * 6, 7 cm
Csomag:
1 x Monitor
1 x távirányító
1 x Felhasználói kézikönyv
1 x Kábel
1 x állvány



Jelenlegi ára: 22 499 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 01:28
. 7" tükör 2 AV, Monitor távirányító SD slot USB - Jelenlegi ára: 22 499 Ft

Ossian póló - Jelenlegi ára: 900 Ft

Új póló eladó!
Ossian mintával, mely mosható mosógépben is, mert kézi eljárással, szitanyomással van készítve, így tartós a minta is. Bolt felszámolásából maradtak, ezért több is van. Ugyan nincs minden méret, de azért még van kínálat ebből a mintából és a többi pólóból is, mely az eladó termékeim között szerepel.
Jó-néhányból még gyerek méret is van.
Ebből a mintából a méretek, melyek vannak:
146, L, XXL



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 00:03
. Ossian póló - Jelenlegi ára: 900 Ft

AKCIÓS MEGKÍMÉLT FÉRFI KORD NADRÁG KORDNADRÁG - Jelenlegi ára: 200 Ft

AKCIÓS, MEGKÍMÉLT, BÁRSONY NADRÁG.
KÉNYELMES, DIVATOS VISELET, SAJNOS KINŐTTEM .
Személyes átvételnél: NINCS DÍJ
Postai csomagként előre utalás után: 990 FT/DB.
VILLÁMÁRNÁL ENYÉM A POSTA!
Garancia: Nincs
Vásárlásra és korrektségre bíztatok mindenkit.
SOK MINDENT ÁRULOK, ÉRDEMES SZÉTNÉZNI!



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 23:00
. AKCIÓS MEGKÍMÉLT FÉRFI KORD NADRÁG KORDNADRÁG - Jelenlegi ára: 200 Ft

2011. május 25., szerda

Clarks Dcodles Lila kislány cipő - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó lett ez a tündéri rózsaszín Clarks márkájú kis cipő
Sajnos mi már kinőttük de tökéletes állapotban van, szinte alig használtuk de a képek magukért beszélnek!
Bth: 13, 5cm
Kb. 22-as méretnek felel meg.
Kérdezz bátran szívesen válaszolok!
Nézd meg a többi aukciómat sok kis cipőt tettem még fel!
A postaköltséget eladáskor pontosítjuk!


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 21:26
. Clarks Dcodles Lila kislány cipő - Jelenlegi ára: 700 Ft

Swarovski kristály tengeri csillag bőr szálon - Jelenlegi ára: 1 Ft


✿ ✿ ✿
 
Az aukció tárgya egy gyönyörű kristály tengeri csillag medál vékony bőr szálon.
A medál eredeti Swarovski kristály.

Neve: Starfish
Modell száma: #6721
Mérete: 16mm
Színe: Topáz

A bőr szál 50 cm-es, 1mm vastag, nem kapcsos.
Ha csak a medált szeretnéd, a bőr szál
helyett kérheted ezüstözött medáltartóval (0 Ft) vagy 925-ös ezüst medáltartóval (400 Ft)

További aukcióimat itt találod:
 
AUKCIÓK
 

A félreértések elkerülése végett kérlek mindenképpen olvasd el a lap tetején található
Szállítási és Fizetési feltételeket és a lap alján található További tudnivalókat.
Köszönöm és jó licitálást.
Viki
 
✿ ✿ ✿



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 19:37
. Swarovski kristály tengeri csillag bőr szálon - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eredeti Guess napszemüveg , bör tokkal ! Uj ! - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Teljesen új Canadabán vásárolt napszemüveg a hozzá való börtokkal ! A széria száma a szemüveg egyik szárában látható a másik szárában pedig a guess felirat. A lencsén még rajta van a fólia ! A lencse és a szár fekete szinü ! A keret és a szár találkozásánál egy nagyobb G betü látható , ami ezüstös szürkés. A szárában szürkés pontok találhatóak !  Kérdésekre szivesen válaszolok! Nézd meg a többi aukciómat is, mert minden termékem Canadából érkezett! Nálam csak és kizárólag eredeti márkákat találsz! Köszönöm, hogy benéztél hozzám!


Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 18:55
. Eredeti Guess napszemüveg , bör tokkal ! Uj ! - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Avon termék 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

A kép magáért beszél. Jön a nyár és gyönyörű ékszereket és hasznos termékeket talál az oldalamon. Minden kérdésre szívesen válaszolok. Nézz be az oldalamra, sok 1ft-os terméket teszek fel. Csak az licitáljon aki át is veszi a terméket, legalább egy héten belül.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 16:57
. Avon termék 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új farmer térdnadrág - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Teljesen új, cimklés, anyaga: rugalmas



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 13:59
. Új farmer térdnadrág - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kende Péter: Az igazi Orbán - Jelenlegi ára: 888 Ft


. zstab {border: 1px solid silver; padding: 0. 5em; color: #333; margin-bottom: 1em; background-color: #eee; }
td. zstab { background-color: #efe; }
. zstab big { text-decoration: underline; display: block; }
. zstab li { padding-bottom: 0. 2em; }
. zstab: hover { background-color: white; color: black; border: 1px solid black; }
. zstab ul { list-style-type: circle; padding-left: 2em; margin-left: 0; }
. ezstab li { padding: 0; margin: 0; }
p. center { text-align: center; font-family: monospace; }
p. center, p. zsdesc { font-size: 110%; }
p. zsdesc { color: black; font-weight: bold; }
p. wow { text-align: center; font-weight: bold; color: blue; font-size: 130%; "Adobe Caslon Pro", "Hoefler Text", Georgia, Garamond, Times, serif; letter-spacing: 0. 1em; line-height: 200%; text-align: center; font-weight: bold; text-transform: none; }
. zstab, . zstab p, . zstab li { text-align: justify; }
Nem olvastuk, így ajándékként is továbbadható.
Kérem az alábbiak ismeretében licitáljon:
Személyes átvétel
Helyszín Bp. VIII. Blaha Lujza és Rákóczi tér között található. Pontos cím a vásárlási értesítőben.
17. 30-tól kezdődően estig általában bármelyik napon átvehető. Egyéb időpontokban is megoldható, de előtte egyeztetés szükséges.
Postai küldemény
Csak akkor postázok, ha ez a terméklapon feltüntetésre került.
A Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint, gondos csomagolás után ajánlott küldeményként adom fel - utalási előjegyzés beérkezését követően - legfeljebb 2 postai munkanapon belül. Sima levélként csak kivételes esetben és saját felelősségre postázok.
20-30 Ft csomagolási díjat számíthatok fel a szükséges csomagolástól függően (pl. nem törékeny csomagként feladott, de törékeny tartalom esetén).
Összevárás, garancia
A megnyert áruért kérem 5 napon belül jelentkezzék s azt 10 munkanapon belül vegye át, ellenkező esetben további figyelmeztetés nélkül negatív minősítéssel zárom az adásvételt.
A termékek összevárása legfeljebb 15 napig tarthat.
Minden esetben megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok akkor, ha a minőségi kifogás a terméklapon nem szerepelt és a sérülés nem szállítás közben történt.
Postai kézhezvétel után, kifogás esetén kérem vegye fel velem ismét a kapcsolatot hogy a problémát orvosoljam (csere, visszavét stb. )



Jelenlegi ára: 888 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 07:41
. Kende Péter: Az igazi Orbán - Jelenlegi ára: 888 Ft

Medál Középcímer - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Medál Magyarország Középcímere
Anyaga: zamak
Ajándék bőrszállal.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 06:58
. Medál Középcímer - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

szilikon óra - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Szilikon óra
rózsaszín
kék
citromsárga
fehér
lila
zöld
több rendelése esetén kedvezményt adok!
A termék külföldről érkezik 2-3 hetet kell rá várni!


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 03:27
. szilikon óra - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Baldahinos garnitúra muszlinnal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gyönyörű légies, baldhinos ágyneműgarnitúrát kínálok ebben az aukcióban.
Az ágynemű anyaga tiszta pamut, a baldahin függöny része muszlin. (Kivasalva még szebb lenne, de fotozás előtt sajnos nem volt rá időm)
Sajnos a kispárnáját nem találtam meg amikor fotóztam, de ha előkerül természetesen azt is vele adom.   
Egy július-augusztus-ban születendő kisoroszlánnak igazán tuti választás : ))
Köszönöm, hogy benéztél, jó licitálást


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 00:25
. Baldahinos garnitúra muszlinnal - Jelenlegi ára: 1 Ft

VAD lánc DNL-06 - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Leopárd fejes vad lánc
Egy igazán impozáns, ezüst színű, kristályokkal díszített ékszer.
Ragyogóan csillogó, tökéletesen dekoratív leopárdfej medál + lánc
Érdekessége, hogy a fekete elmozdítható hátlap szépen kiemeli a fej kidolgozottságát.
Medál mérete : 4 x 4, 5 cm
Lánc hossza:  2 x 35 + 5 cm
KÉSZLETEN VAN, NEM KELL HETEKET VÁRNI!
SIKERES LICITÁLÁST!
Licitálás előtt bátran kérdezz! Szívesen válaszolok.
Ha időd engedi, nézz körbe aukcióim között, sok izgalmas, érdekes, és szép divatékszert, órát, ruhát találsz. Ha több terméket egyszerre vásárolsz, postaköltséget is spórolhatsz.
Fontos információt: fizetési feltételekről, postázásról, termékeimről, garanciáról, aktuális akcióról, és 1Ft-os aukciót az ISMERJ + oldalamon találsz: ITT



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 23:15
. VAD lánc DNL-06 - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Krusell Bőr tok eladó ! - Jelenlegi ára: 300 Ft

Ha igazi minőségi telefonvédő tokot keres, akkor már nem kell keresnie, megtalálta.
A Krusell tokok kiváló minőségi anyagokból kézzel varrva készülnek, és modern minták jellemzik őket. Tökéletes védelmet és elegáns megjelenést biztosítanak készülékének.
Ha a Krusell márkát választja, akkor a csalódás kizárt dolog.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 22:39
. Krusell Bőr tok eladó ! - Jelenlegi ára: 300 Ft

Rapala HJ-10 S olcsón 1 hétig - Jelenlegi ára: 2 Ft

A képen látható állapotban.
Kérem a vevőt, hogy a termék lejárta után 1 héten belűl jelentkezzen, különbem automatikusan semleges visszajelzést adok.


Jelenlegi ára: 2 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 21:28
. Rapala HJ-10 S olcsón 1 hétig - Jelenlegi ára: 2 Ft

imbuszkészlet - Jelenlegi ára: 500 Ft

posta dij 450ft
 
Vadonat új termék


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-23 20:27
. imbuszkészlet - Jelenlegi ára: 500 Ft

2011. május 24., kedd

OLCSÓN új PUMA HÁTIZSÁK kék feketével KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


Eladó a képen látható PUMA hátizsák, amely készleten van.
A termékről lentebb olvashat.
Ebből a modellből csak ezt a színt árulom, ez kék feketével, ebből 2 darabom van.  A darabszám tükrözi a pillanatnyi készletet.
Ha a fentiből nem tud választani, akkor kérem tekintse meg a többi Puma vagy Adidas hátizsákomat vagy a Nike oldaltáskámat.
Átvétel, megtekintés a 13-ik kerület 2 pontján vagy postázzuk.
További kérdéseivel keressen bátran!
Üdv: egetom
A termékről bővebben:
Mérete: 34 cm x 44 cm x 19 cm
A hátizsák 600D poliészterből és belső EDF-ből készült (víz nem hatol be a zsákba) és levegőt áteresztő hálóból.
A rekeszek cipzárral zárhatóak.
Közepes méretű, kényelmes hátizsák, egy nagy és egy kisebb rekesszel.
A nagy rekeszben külön1 cipzáros zseb irattartónak és egy másik zseb apróságoknak, sőt egy oylan zseb is van, amit kívülről lehet elérni és bezipzározni,  ezek megkönnyítik, hogy átlátható rend legyen a zsákban.
A szivacsos vállpántnak köszönhetően viselése kényelmes, pántja állítható, fényvisszaverő csíkkal, így láthatóak leszünk esti fényben és puma emblémával ellátva.
A hátizsák elülső részén hatalmas Puma felírat és közepes méretű Puma embléma található.
Van fogantyúja a zsáknak.
Hátizsák hátrésze szivacsos.
30°C-on mosógépben mosható.  De nem vasalható és szárítógépben nem szárítható, nem fehéríthető.
Ajánlom napi használathoz, iskolatáskának, kiránduláshoz.
Postaköltsége:
Sima levélként küldve: 355, -Ft, ajánlottként: 580, -Ft.



Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 19:24
. OLCSÓN új PUMA HÁTIZSÁK kék feketével KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Katona József: Bánk bán - Jelenlegi ára: 670 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bánk bánA könyv listaára: 800 Ft. Leírás:
Drámairodalmunk klasszikus alkotásán túl a kötetben olvasható másik mű Katona József drámaírói pályájának tanulságait felhasználó értekezés a hazai drámaírás akadályairól. A tanulmány a Tudományos Gyűjtemény 1821. évfolyamában jelent meg. Katona a magyar drámaírás kifejlődésének öt akadályát soroltja fel: nincs színházunk, a színészeknek nincs becsületük, a nemzeti dicsekedés is árt, a cenzúra a legnagyobb ellenség, kevés a drámai mű és a róluk szóló recenzió. - A magyarázó jegyzetekkel kiegészített kiadványt érdemes a legszélesebb körben beszerezni. ISBN: 978-963-07-8657-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 670 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 18:14
. Katona József: Bánk bán - Jelenlegi ára: 670 Ft

gyönyörű antik hatalmas, puttós asztali lámpa! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgyát képezi ez a csodaszép hibátlan bronz vagy réz asztali lámpa! A lámpa 58 cm magas a szépen díszített lámpatestet egy puttó ékesíti. Hibátlan állapotban van. A lámpaernyő 50 cm széles!   Tényleg csodaszép és nehéz!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 15:42
. gyönyörű antik hatalmas, puttós asztali lámpa! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Böszörményi Gyula: 6... 5... 4... - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 6... 5... 4... A könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
A Rémálom könyvek címmel futó sorozat második darabjában folytatódnak Lili, azaz Lilith, a különleges látással bíró lány kalandjai a démonok által megszállt Budapesten. A jelen történetben hősnőnk hála a démonűző gruftiként működő Salamon doktornak már nem a Lipótmező zártosztályán tartózkodik, hanem elhagyva súlyosan megszállott (és pont ezért idült alkoholista) édesapját, korábban halottnak hitt anyjával él: mindketten temetőgondozóként keresik kenyerüket. Lili korábbi élményei hatására tartózkodik gyakorolni démonűző hatalmát, ám sokáig nem maradhat passzív, hisz a városban komoly dolgok vannak készülőben, elsősorban volt barátnője, az időközben valóságos démonná lett Synerellának köszönhetően, aki átvette a Fenevadtól a város feletti uralmat. Miután Lili megszabadítja anyját az benne lakó ördögtől, egy régi szövetségessel, Xilkával az oldalán felkeresi Salamon doktor démonvadász csapatát, hogy csatlakozzon hozzájuk, s maga is részt vegyen a harcbanISBN: 978-963-245-012-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 13:31
. Böszörményi Gyula: 6... 5... 4... - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Szokoly Miklósné: Kerékpártúrák Magyarorszá - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kerékpártúrák MagyarországonA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
A túraatlasz 100 útvonalat ismertet azok számára, akik kerékpáron kívánják bejárni hazánk idegenforgalmi nevezetességeit. A három nyelvű (magyar, angol, német) kiadvány 1: 250 000 méretarányú részletes térképeit a túraajánlatok mellett az útba ejthető települések látnivalóinak leírása egészíti ki. A legfrissebb 5., átdolgozott, aktualizált kiadás kéziratát 2009. január 15-én zárták le a szerkesztők. ISBN: 978-963-9586-19-2 -963-9586-19-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 12:15
. Szokoly Miklósné: Kerékpártúrák Magyarorszá - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Everlast Colin pamut szabadidőalsó,új 2XL - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Eredeti Everlast Colin pamut szabadidőalsó, új, 2XL méretben.
Anyaga: 80%pamut, 20%poliészter
Derékszélesség: 42cm(gumírozott, ha nincs kihúzva az egyik oldal szélessége)
Hossz: 115cm  (ebből 6cm a gumírozott derék)
Szín: halványszürke
Postaköltség: 730Ft ajánlott küldeményként
Készleten, azonnal vihető!!!


Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Az aukció vége: 2011-06-11 01:24
. Everlast Colin pamut szabadidőalsó,új 2XL - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

TELETUBBIES 2 DB. - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

TELETUBBIES HÁTIZSÁK, NAGYON ARANYOS! MI IMÁDTUK! 49 CM LALA, ADOK HOZZÁ AJÁNDÉKBA EGY 28CM LALÁT IS! A HÁTITÁSKÁBA BELEÍRTAM A KISLÁNYOM MONOGRAMJÁT AZ OVI MIATT, ILLETVE BELERAJZOLTAM EGY CICAFEJET, AZ OVIS JELÉT! EZEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL! JÓ LICITÁLÁST!


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 22:40
. TELETUBBIES 2 DB. - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Színes muszlin top uni size - Jelenlegi ára: 1 Ft


Terméknév:  Színes muszlin top
Leírás:  Színes top könnyű,  áttetsző muszlin anyagból.
Méret:  uni size
ID-3035
Több termék vásárlása esetén egy csomagban postázunk.
A termék szállítása az ellenérték megérkezését követő munkanapon történik.
Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A képek szerzői jogvédelem alatt állnak.
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere, beszámítás nem lehetséges!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 20:19
. Színes muszlin top uni size - Jelenlegi ára: 1 Ft

CSÖRGŐS PLÜSS MACI CSÖRGŐ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható plüss macis csörgő.
Teljes magassága (lásd 2. kép): 16 cm
Nézze meg a többi aukciómat is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 19:00
. CSÖRGŐS PLÜSS MACI CSÖRGŐ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Női VERSACE napszemüveg AKCÍÓ!! KÉSZLETRŐL!!!! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

ÚJ NŐI VERSACE NAPSZEMÜVEG
UV 400 SZŰRÉS!!!
Méretei .. lencse magasság 4. 3 cm
Két szár közti távolság: 14. 5 cm
AJÁNDÉK SZEMÜVEG SZÜTYŐ!!!
Nézd meg a többi aukciómat is, mert több
márkás  szemüveg.
UTÁNVÉT ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-22 17:55
. Női VERSACE napszemüveg AKCÍÓ!! KÉSZLETRŐL!!!! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

15 db Vegyes felhúzós karóra 1000 röl PL: Helvetia - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen is látható 15 db Vegyes felhúzós karóra 1000 röl PL: Helvetia
Vegyes állapotban vannak.
van köztük 2DB régi Helvetia / 4DB kienzle / Meister-Anker / Ominkron stb..
Szinte mind NEM Működik
Pár db-nak hiányzik az üvege vagy tokja ! Szerkezetileg egészben vannak kivéve a satellite-et!
De beszéljenek a képek!
 
Nézd meg a többi termékemet is! Talállsz közte még több Férfi és Női órát szintén 1000FT-ért!
Mindenki ezeknek tudatában licitáljon a termékre!
Garanciát sajnos nem tudok ráadni!
A szállítás dobozban előreutalás után ajánlott levélként történik amely költsége a végösszegen túl 600FT-800FT közt a postai díjszabás változás függvényében!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 16:29
. 15 db Vegyes felhúzós karóra 1000 röl PL: Helvetia - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

37.5 eredeti légtalpas nike cipő unisex - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Hibátlan eredeti nikecipő 37. 5 méretben eladó. Átvehető Monoron, Gyömrőn, erzsébeti piacon, M0ás maglódi lejáratnál az auchan parkolójában.


Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 15:11
. 37.5 eredeti légtalpas nike cipő unisex - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Az Állami Veres Pálné Leánygimnázium - Jelenlegi ára: 3 915 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az Állami Veres Pálné Leánygimnázium és a Veres Pálné Gimnázium, 1948/49-2007/08A könyv listaára: 4773 Ft. Leírás:
A hazai és határon túli iskolákról információkat gyűjtő Schola Orbis Kárpát-medencei magyar iskolatörténeti adattár alapján készült kiadvány első kötete a mai Veres Pálné Gimnázium történetét taglalja 1869/70 és 1947/48 között. A Dr. Korompay Bertalanné Horváth Juliánna előszavával és a szerző bevezetésével kezdődő könyv a Veres Pálné Gimnáziumnak és elődintézményeinek, az Országos Nőképző-Egyesület iskoláinak és leánygimnáziumának bemutatása után a tanárok, majd a neves diákok életrajzát ismerteti, a végén a rövidítések jegyzékével. Az archív fekete-fehér fényképekkel illusztrált iskolatörténeti kiadvány híressé vált diákjai között találhatjuk pl. a múlt század első felének nagy színésznőjét, Szeleczky Zitát is. ISBN: 978-963-06-8005-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 915 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 14:25
. Az Állami Veres Pálné Leánygimnázium - Jelenlegi ára: 3 915 Ft